11 Híreink

Béta teszttel indul a közösségi autózás Budapesten

Rólunk

A Silberstein and Partners dolgozott már hazai és nemzetközi vállalatoknak, bankoknak, kormányzati szereplőknek éppúgy, mint társadalmi célú szervezeteknek. Kommunikációs kampányokat dolgoz ki és valósít meg. Célja, hogy megbízói olyan kommunikációs programot valósíthassanak meg, amellyel megvalósíthatják terveiket.

2016. november 16. Nincs parkolási díj. Nincs gépjármű fenntartási költség. Nincs biztosítási díj, menetrend, tankolás vagy súlyadó. De autómosatás se. Ráadásul környezetkímélő, halk és nagyon menő. Mától lehet regisztrálni Magyarország első elektromos autó megosztó szolgáltatásának kipróbálására a https://www.greengo.hu/weboldalon. A hazai startup mától 45 elektromos autót bocsát azok rendelkezésre akik reális alternatívát keresnek a nehézkes belvárosi tömegközlekedésre, fáznak már a Bubin, nem akarnak drága pénzen saját gépjárművet fenntartani vagy csak fáj a szívük ha marokszám dobálják a százasokat a parkolási automatákba – ráadásul mindezt trendi, fiatalos és környezettudatos módon.

Az Uber eltünésével és a Bubi népszerűségének növekedésével alapjaiban változott meg az elmúlt években a Budapesti közlekedés szerkezete. Mától pedig egy újabb lehetőség áll azok rendelkezésére akik valamilyen okból nem engedhetik meg maguknak a saját gépjármű fenntartását, ódzkodnak a tömegközlekedéstől vagy csak egyszerűen és gyorsan olyan ügyet kell intézniük (hétvégi bevásárlás, üzleti tárgyalás, gyerekek szállítása) amihez kényelmes, egyszerű, mobiltelefonról kezelhető közlekedési megoldást keresnek.

A GreenGo szolgáltatás egy mobil applikáció segítségével foglalható carsharing szolgáltatás. A rendszerben mostantól 45 elektromos autó lesz elérhető az applikáció által jelzett területen belül (nagyságrendileg: Árpád-híd – Hősök tere – Baross utca – Rákóczi híd – Bocskai út – Alkotás út – Óbuda által határolt kerületekben), amelyet a felhasználók az okos telefonjaikon keresztül foglalhatnak le majd használat után fizethetnek ki.

Bárki egyszerűen csatlakozhat a szolgáltatáshoz. Ehhez három egyszerű lépést kell csak megtennie:

  1. letölteni és telepíteni az alkalmazást bármelyik webstore-ból (App Store; Android Play)
  2. Regisztrálni online
  3. Személyesen bemutatni az ellenőrzéshez szükséges okmányokat (jogosítvány) a 1056 (?) Király utca 16. szám található GreenGo irodában

A regisztrációs folyamat után falhasználóinknak nincs más dolga, mint telefonjukon futó applikáció segítségével megkeresni a hozzájuk legközelebb található GreenGo elektromos autót és kedvükre használni azt. Az autókkal bárki saját sofőrje lehet, és azonnal, minden várakozás nélkül megkezdheti a személyre szabott és azonnali autókölcsönzését, majd a hét bármely napján, éjjel-nappal elérhetően használhatja a szabad és rendelkezésre álló Volkswagen UP-okat, minden további bürokratikus vagy szerződéses ügyintézés nélkül.

 

További hírek

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque gravida tempor enim eu feugiat. Nunc tincidunt, nulla nec viverra efficitur, mauris odio rutrum dui, sit amet efficitur libero leo quis nisi. Duis libero mauris, consequat scelerisque dui vel, ullamcorper sagittis odio. Duis nec nisl ut mauris maximus accumsan sit amet in nulla.