11 Híreink

Ne csak öröm, de segítség is legyen a vitorlázás!

Rólunk

A Silberstein and Partners dolgozott már hazai és nemzetközi vállalatoknak, bankoknak, kormányzati szereplőknek éppúgy, mint társadalmi célú szervezeteknek. Kommunikációs kampányokat dolgoz ki és valósít meg. Célja, hogy megbízói olyan kommunikációs programot valósíthassanak meg, amellyel megvalósíthatják terveiket.

2017. június 08. Minden alkalommal, amikor vízre szállunk, kinyílik előttünk a világ. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg azokról sem, akik nem tudják ezt megtenni!

A legújabb kutatások szerint minden 100. gyermek autista vagy autisztikus tünetekkel bír. Ezzel az 1 százalékos aránnyal számolva mintegy 100 000 autista gyermek és felnőtt él közöttünk Magyarországon, akiknek ellátása nem megoldott megfelelő módon.

Ezért a Magyar Vitorlás Szövetség és az ERSTE Bankkal arra kéri a vitorlás sport rajongóinak figyelmét, hogy csatlakozzanak a két szervezet kezdeményezéséhez és támogassák az alapítvány munkáját!

Mit kell ehhez tenni? Egyszerűen csak annyit, hogy a Kék Szalag Erste World Nagydíj nevezésénél  plusz 5 000 Ft-ot kell befizetni, ami egy autista otthonban lakó fiatal 3 hónapos művészet terápiás foglalkozását támogatja majd. Ezért a nagylelkű támogatásért cserébe minden hajó kitűzheti azt a „második” kékszalagot, melyet egy autista fiatal grafikája díszíti majd.

Mit kell tudni a szervezetről?

Az Autistic Art Alapítvány az autizmussal élők számára létrehozott civil  lakó otthonok fennmaradását támogatja. Missziójának lényege, hogy a Magyarországon autizmussal élő gyermekek és felnőttek életkörülményeit javítsa. Az országban egyedül az Autistic Art Művészeti Program biztosít művészeti foglalkozásokat kortárs művészeti szemlélettel, mely az autista személyek belső világának bemutatását és saját vizuális eszközrendszerük megerősítését támogatja. A művészeti foglalkozásokon születő rajzokat, alkotásokat jótékonysági aukciókon és kiállításokon mutatják be, valamint a kiemelkedő alkotások megjelennek az Autistic Art design divatmárka termékein, sálain, noteszein, pulóverein.

További hírek

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque gravida tempor enim eu feugiat. Nunc tincidunt, nulla nec viverra efficitur, mauris odio rutrum dui, sit amet efficitur libero leo quis nisi. Duis libero mauris, consequat scelerisque dui vel, ullamcorper sagittis odio. Duis nec nisl ut mauris maximus accumsan sit amet in nulla.