05 HR

Megtaláljuk a munkatársad.

 Új munkavállalóra van szüksége?  Csalódott az állásportálok hatékonyságában? Gyorsan és olcsón szeretnél elérni releváns jelölteket? Próbálja ki Facebook toborzási szolgáltatásunkat!

Az elmúlt években a munkaerőpiac keresleti piaccá változott, a jelenlegi gazdasági körülmények között kiélezett harc folyik a minőségi munkaerő megszerzéséért. Ez pedig azt is jelenti, hogy a munkaadóknak gyakran nem a jelentkezők szűrése és válogatása jelenti a legnagyobb kihívást, hanem az, hogy egyáltalán megtalálják a megfelelő jelentkezőt. Velünk nem kell többé az állásportálok több tucat ugyanolyan hirdetésével versenyeznie. 

A statisztikák szerint 100 ezres a betöltetlen munkahelyek száma Magyarországon és nagyságrendileg közel 40 %-os az átlagos fluktuáció. Milyen előnyökkel jár a Facebook munkaerő toborzás?

Nagy merítés: a Facebookot ma már több, mint 6 millióan használják hazánkban – és átlagosan napi 1,5 órát töltünk vele – így az ideális jelöltek gyorsan és egyszerűen elérhetőek.

Pontos célzás: érdeklődés, demográfiai adatok, viselkedés, de akár végzettség, foglalkozás, munkáltató vagy beszélt nyelvek alapján is szegmentálhatjuk a célcsoportokat. Így még pontosabban érhetjük el a számunkra értékes releváns jelölteket.

Költséghatékony: egy jól célzott hirdetéssel és személyre szabott üzenettel jelentős pénzt és időt takaríthatunk meg.

Tesztelés és optimalizálás: a hirdetések minden esetben előzetes tesztelésre kerülnek. A statisztikák alapján optimalizált kampány eredményeit minden esetben átadjuk a megrendelőinknek.